Vanaf 1 april vanuit
voorraad verkrijgbaar
0 items
Totaalprijs: € 0,00 Naar winkelwagen
Dita Callisto Junior
€ 59.95 €44.95
Deze 'Callisto' schoen is een gloednieuwe juniorschoen, geschikt voor elk type buitenveld.
Maat Prijs Voorraad
34 € 44,95 1 Bestellen
36 € 44,95 1 Bestellen

Omschrijving

Tijdens de actie maanden april en mei geven we 25% korting op de gehele schoenen collectie.
(korting is reeds in de prijs verwerkt)

Deze 'Callisto' schoen is de opvolger van de Dita Kid. Dit is een gloednieuwe juniorschoen, geschikt voor elk type buitenveld.

De Callisto is een lichtgewicht schoen, met veter, voorzien van het EB system “Easy Bend System”. Dit systeem ondersteunt de voet bij een natuurlijke afwikkeling. De nopzetting en de bredere loopzool zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit.

De schoen heeft een vernieuwd bovenwerk. Dit is een combinatie van PU en leer. Het leer zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het hockeyen.

De schoen beschikt over een Phylon tussenzool, EVA gegoten, voor optimale demping. De buitenzool bevat een Astro en Turf profiel, wat de schoen geschikt maakt voor elk type buitenveld. De zool is uitgerust met het Easy Bend System (EB-systeem). Dit systeem is ontwikkeld om de natuurlijke afrol van de voet te stimuleren. Uitsparingen in de loop- en tussenzool maken de schoen flexibeler. Deze uitsparingen zorgen ervoor dat de schoen makkelijker buigt en daarmee het natuurlijk mechanisme van de afrol van de voet, bij het raken van de grond, wordt bevorderd.

- Vernieuwd design
- Verbeterd bovenwerk
- Nieuwe neus met extra versteviging om slijtage nog beter te lijf te gaan